Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafir edilmek

Rüyada misafir edilmek

Rüyada misafir edilmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, yarınlarına inanacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kariyer planının altüst olacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, her daim bereketli işler yapacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada misafir edilmek gördüyseniz:

  • Miras, nafaka, komisyon, sigorta primi, vergi, kredi, faiz, burs, partnerinizin veya müşterilerinizin gelirlerinde artış, sponsorluk v.b konularda beklentileriniz varsa kolaylıkla karşılandığını görerek şaşırabilirsiniz.

Rüyada misafire et ikram etmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada misafire et pişirmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada misafire et yedirmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada misafirliğe davet edilmek ters giden olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, gelirinin eksileceğine tabir olunur.

Rüyada misafir edilmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada misafir kabul etmemek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birini misafir etmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birçok misafir görmek sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments