Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindi kesmek

Rüyada hindi kesmek

Rüyada hindi kesmek verimliliğinin artacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine rivayet eder.

Rüyada hindi kesmek gördüyseniz:

  • Doğru izlenim bırakmak istiyorsanız doğru yöntemi kullanmanız gerekiyor.

Rüyada hindi eti kesmek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, dertleri biteceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine alamet eder.

Rüyada hindi kesmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hindistanda olduğunu görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine delalet eder.

Rüyada hindistanı görmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına delalettir.

Rüyada hindi yem vermek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada hindi yemeği görmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, dileklerinin de kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hindi pisliği görmek zor durumda kalınacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada hindi dövmek güvensizlik duymaya, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments