Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarından sürüklenmek

Rüyada saçlarından sürüklenmek

Rüyada saçlarından sürüklenmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, makbul olandan vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarından sürüklenmek gördüyseniz:

  • Sizi olmadık tartışmaların içerisine giren kişilerle aynı vagona binmeniz sıkıntı yaratabilir.

Rüyada saçından sürüklendiğini görmek ters giden durumların düzeltileceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada saçından sürüklenmek başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Rüyada saçlarından sürüklenmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine inanılır.

Rüyada bir sürü dolap görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürü köpek görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada karınca sürüsünü görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürü halinde at görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü hayvan ölüsü görmek büyük başarılara imza atacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments