Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü cüzdan görmek

Rüyada bir sürü cüzdan görmek

Rüyada bir sürü cüzdan görmek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü cüzdan gördüyseniz:

  • Aile veya duygusal ilişkilerinizle ilgili bir mutluluk yaşamanız, bir yerde eğlenmeniz mümkündür.

Rüyada bir sürü cüzdan görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada cüzdan fırlatmak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, zararın telafi edileceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada cüzdanı caldırmak büyük bir özgüven kazanılacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının cüzdanını görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok cüzdan görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine işaret eder.

Rüyada aile cüzdanı görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet eder.

Rüyada cüzdan içinde altın görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, zor durumlara düşüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada cüzdan çanta görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments