Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok cüzdan görmek

Rüyada çok cüzdan görmek

Rüyada çok cüzdan görmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada çok cüzdan gördüyseniz:

  • Olaylar lehinize işliyor.

Rüyada cüzdan aramak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine alamet eder.

Rüyada paralı cüzdan görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına işarettir.

Rüyada parayı cüzdana koymak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine alamet etmektedir.

Rüyada banka hesap cüzdanı görmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, bundan güç ve cesaret alacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına inanılır.

Rüyada cüzdanı evde unutmak koyu sohbetler edeceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, verimliliğinin de artacağına yorulur.

Rüyada telefon ve cüzdan çaldırmak kederinin dağılacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada yerde cüzdan görmek hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada cüzdanla denize girmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments