Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının cüzdanını görmek

Rüyada başkasının cüzdanını görmek

Rüyada başkasının cüzdanını görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının cüzdanını gördüyseniz:

  • O nedenle yapacağınız planlar önem taşıyor.

Rüyada ölüye cüzdan vermek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işarettir.

Rüyada erkek nüfus cüzdanı görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada büyük cüzdan görmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada cüzdanın içinde para görmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına işaret eder.

Rüyada içi dolu cüzdan bulmak iş ve zaman kaybına uğrayacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada evlenme cüzdanı almak daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine alamet eder.

Rüyada çanta ve cüzdan almak hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü cüzdan görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments