Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü bavul görmek

Rüyada bir sürü bavul görmek

Rüyada bir sürü bavul görmek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü bavul gördüyseniz:

  • İş veya sorumluluklarınız birbirine girebilir.

Rüyada bir sürü bavul görmek sıkılacağına ve üzüleceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada bavula kıyafet koymak devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz bavul görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada bavulu kaybetmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, işlerinin düzeleceğine delalettir.

Rüyada başkasının bavulunu görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bavula eşya koymak işlerinin çok iyi gideceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi bavul görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, bilmediği duyguları tadacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine tabir olunur.

Rüyada bavul görmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments