Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bavul görmek

Rüyada bavul görmek

Rüyada bavul görmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, sorunların kalmayacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada bavul gördüyseniz:

  • Duygusal yakınlıklarda şanslısınız.

Rüyada bavulunu kaybettiğini görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, duyguların karşılık bulacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok bavul görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni bavul görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına işaret eder.

Rüyada boş bavul görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına işarettir.

Rüyada birçok bavul görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bavul görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına yorulur.

Rüyada bavula kıyafet koymak hayalkırıklıklarının giderileceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içi dolu bavul görmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, rahat rahat yaşayacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments