Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bavulu kaybetmek

Rüyada bavulu kaybetmek

Rüyada bavulu kaybetmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada bavulu kaybetmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız bir erkek tarafından atlatılabilirsiniz.

Rüyada bavulu kaybetmek maddi gücünün artacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada bavul kaybetmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, talihin yüzlerine güleceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Rüyada bavulunu kaybetmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yolculukta bavul kaybetmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı bavul kaybetmek Allah’a dua edeceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada bavula eşya koymak aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına inanılır.

Rüyada turuncu bavul görmek para sıkıntısının olmayacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına delalet etmektedir.

Rüyada içi dolu bavul görmek eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments