Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu şişe görmek

Rüyada su dolu şişe görmek

Rüyada su dolu şişe görmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, güllük gülistanlık olacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, geçmişini arkada bırakacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine tabir olunur.

Rüyada su dolu şişe gördüyseniz:

  • Gereken enerjiyi bulmak için hayatınızda biraz yer açmanız gerekecek.

Rüyada içi dolu su şişesi görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, kendi işinin patronu olunacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine yorulur.

Rüyada su dolu şişe görmek kısmetin kapanacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada su dolu cam şişe görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içi su dolu şişe görmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına delalettir.

Rüyada su dolu pet şişe görmek bunun farkına varacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına işaret eder.

Rüyada dolu su şişesi görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolu bira şişesi görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolu şişe görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments