Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyle uçmak

Rüyada bir şeyle uçmak

Rüyada bir şeyle uçmak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, bir yandan cenaze olacağına, hasret çekileceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir şeyle uçmak gördüyseniz:

  • Gerek iş hayatınızda gerekse özel yaşamınızda ardı ardına olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada bir şeye tutunarak uçmak hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bir şeyin üstünde uçmak şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına yorulur.

Rüyada bir şeyin üzerinde uçmak hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, sağlık sorunun kalmayacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir şeyle uçmak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir şeye tutunup uçmak sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir şeye binip uçmak rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şeyin içinde uçmak bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, başarılarını arttıracağına delalettir.

Rüyada oturarak uçmak eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, bekarlar için evlenmeye, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments