Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeye binip uçmak

Rüyada bir şeye binip uçmak

Rüyada bir şeye binip uçmak kazancının düşeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, ekmeksiz kalacağına yorulur.

Rüyada bir şeye binip uçmak gördüyseniz:

  • Uzaktaki kişilerin sorunlarıyla ilgilenilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada bir şeye binip uçmak dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerinin de kabul olacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada deveye binip uçmak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, sağlığının kötüye gideceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine inanılır.

Rüyada balona binip uçmak evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansöre binip uçmak sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, olaylı günler geçireceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada helikoptere binip uçmak maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada ata binip uçmak maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada dolmuşa binip gitmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine inanılır.

Rüyada motora binip gitmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments