Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyinin kaybolduğunu görmek

Rüyada bir şeyinin kaybolduğunu görmek

Rüyada bir şeyinin kaybolduğunu görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına rivayet eder.

Rüyada bir şeyinin kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Borca girmekten veya aşırı harcamalardan uzak durmalısınız.

Rüyada bir şeyinin kaybolduğunu görmek mutlu ve hafif hissedeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, huzur içinde yatacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şeylerin kaybolduğunu görmek rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada bir şeyin kaybolduğunu görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına inanılır.

Rüyada altın küpenin kaybolduğunu görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına rivayet eder.

Rüyada karın içinde kaybolmak elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada para kaybolduğunu görmek makam edineceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ırmakta kaybolmak ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayın kaybolduğunu görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments