Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin üstünü örtmek

Rüyada bebeğin üstünü örtmek

Rüyada bebeğin üstünü örtmek hastalıklarının düzeleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada bebeğin üstünü örtmek gördüyseniz:

  • Sayılan başlıklarda geriye dönük olaylarla uğraşılması gerekebilir.

Rüyada bebeğin üstünü örtmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, aydınlanacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada uyuyan kişinin üstünü örtmek sorunların aşılacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin üstünü örtmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, dik durmaya çalışacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada üstünü yorganla örtmek işlerini yoluna sokacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin üstünü örtmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada başkasının üstünü örtmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada uyuyan birinin üstünü örtmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada mezarın üstünü örtmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments