Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her şeyin uçtuğunu görmek

Rüyada her şeyin uçtuğunu görmek

Rüyada her şeyin uçtuğunu görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, bolluk ve bereketin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada her şeyin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Bazılarından kurtulma arzunuz artıyor.

Rüyada her şeyin uçtuğunu görmek rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada her şeyi yapabilmek bahtın açılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada her şeyi bilmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada her şeyi kırmak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada her şeyden iki tane görmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine işarettir.

Rüyada hergün aynı şeyi görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada her şeyi ters görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına işaret eder.

Rüyada her şeyin kırıldığını görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments