Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan şeyler görmek

Rüyada uçan şeyler görmek

Rüyada uçan şeyler görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan şeyler gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda tartışmalara dahil olmanız durumunda duygusal problemler söz konusu olabilir.

Rüyada bir şeyin üstünde uçtuğunu görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, her zaman el üstünde tutulacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına işarettir.

Rüyada uçan bir şeyi yakalamak kişinin malını kaybedebileceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada uçan bir şey görmek ona kavuşacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, istediği noktalara ulaşacağına alamet eder.

Rüyada havada uçan şeyler görmek rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada bir şeyi uçurmak daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada uçan şeyler görmek iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada havada uçan bir şey görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan bir şeye binmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments