Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şehirde kaybolmak

Rüyada bir şehirde kaybolmak

Rüyada bir şehirde kaybolmak üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir şehirde kaybolmak gördüyseniz:

  • Yeni tanışacağınız kişlerden kolayca etkilenebilirsiniz.

Rüyada bir şehirde kaybolmak niyetlendiği işlere gireceğine, işinde uzmanlaşacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına rivayet eder.

Rüyada şehirde kaybolmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, alım gücünün zayıflamayacağına delalettir.

Rüyada büyük şehirde kaybolmak yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir şehirde kaybolmak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bi şehire gitmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, zahmet veren işlerin artacağına rivayet eder.

Rüyada antik şehir görmek hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın şehir görmek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, elindekileri de kaptıracağına delalet eder.

Rüyada şehir dışına taşınmak kötü yollara gireceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments