Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir şehirde kaybolmak

Rüyada başka bir şehirde kaybolmak

Rüyada başka bir şehirde kaybolmak daha sonra işlerin açılacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, sıkıntıların son bulacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir şehirde kaybolmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da meslektaşınız tarafından sunulan yaratıcı girişimlerin içinde yer almak isteyebilirsiniz.

Rüyada başka bir şehirde kaybolmak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir şehirde kaybolmak isteklerine kulak vereceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada büyük şehirde kaybolmak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına yorulur.

Rüyada şehirde kaybolmak dik durmaya çalışacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine inanılır.

Rüyada başka bir şehire taşınmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka bir şehire tayini çıkmak dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka şehir görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , ailesini kaybedeceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine işaret eder.

Rüyada başka bir şehire gideceğini görmek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments