Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sanatçıyla evlenmek

Rüyada bir sanatçıyla evlenmek

Rüyada bir sanatçıyla evlenmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, düşmanların barışacağına alamet eder.

Rüyada bir sanatçıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Normalde sizi destekleyen kişilerden birinin farklı davranışı sizi şaşırtabilir.

Rüyada sanatçıyla evlenmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, şansın ve bahtının da açılacağına tabir olunur.

Rüyada bir sanatçıyla evlenmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok ünlü bir sanatçı görmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, gerekirse özür dileneceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sanatçı kadın görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sanatçıyı öpmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına tabir olunur.

Rüyada ebru sanatı görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine delalettir.

Rüyada kadın sanatçı görmek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına işaret eder.

Rüyada sanatçıyla fotoğraf çekmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments