Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir paket çikolata görmek

Rüyada bir paket çikolata görmek

Rüyada bir paket çikolata görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine delalet eder.

Rüyada bir paket çikolata gördüyseniz:

  • Bir an önce kendinizi affettirmenin yolunu bulun.

Rüyada pakette çikolata görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına rivayet eder.

Rüyada çikolata paketi görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çikolata paketi almak tamamen içine kapanacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine yorulur.

Rüyada paket çikolata görmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, hayırlı ve güzel olacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya delalet eder.

Rüyada bir paket çikolata görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine işaret eder.

Rüyada birinden paket almak parasal kaygılardan kurtulacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada cebinde sigara paketi görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada paket aldığını görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments