Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paket aldığını görmek

Rüyada paket aldığını görmek

Rüyada paket aldığını görmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, yenisinin başlayacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına işarettir.

Rüyada paket aldığını gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen ya da bazı tutumlarınızı yanlış anlayarak size kızan birisi ortalığı karıştırabilir.

Rüyada paket aldığını görmek kişinin kötü günler geçireceğine, kazancının günden güne artacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada sigara paketi taşımak sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına işarettir.

Rüyada paket çay görmek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada paket paket sigara görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, şansın ve bahtının da açılacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada paketi görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine yorulur.

Rüyada çorba paketi görmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada paket sigara almak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına rivayet eder.

Rüyada paket süt görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, keder yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments