Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüleri hasta görmek

Rüyada ölüleri hasta görmek

Rüyada ölüleri hasta görmek bereketin eksileceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, bahtın açık olmasına, gıybet edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüleri hasta gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölü insanı hasta görmek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü hasta olarak görmek iyi geçiminin de bozulacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü ve hasta görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, büyük emekler vereceğine işarettir.

Rüyada ölüyü canlı ve hasta görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada ölü kişiyi hasta görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına işarettir.

Rüyada ölü kişinin hasta olduğunu görmek acılarını dindireceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza rivayet eder.

Rüyada ölü birini hasta görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine delalet eder.

Rüyada ölüyü hasta yatarken görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments