Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü ve hasta görmek

Rüyada ölü ve hasta görmek

Rüyada ölü ve hasta görmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü ve hasta gördüyseniz:

  • Size karşı katı davranışlarda bulunan kimseleri eleştirmek isteyeceksiniz.

Rüyada ölüyü hasta görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada ölüleri hasta görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada ölü kişinin hasta olduğunu görmek Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, resmi bir göreve getirileceğine işarettir.

Rüyada ölü kişiyi hasta görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinin hasta olduğunu görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına işarettir.

Rüyada ölü anneyi hasta görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına yorulur.

Rüyada bir ölüyü hasta görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölü dedeyi hasta görmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments