Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini hasta görmek

Rüyada ölü birini hasta görmek

Rüyada ölü birini hasta görmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, istediği gibi hareket edeceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, tartışmalı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini hasta gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili olumlu değişiklikler var.

Rüyada ölü babayı hasta görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına delalettir.

Rüyada hasta birini ölürken görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, kudretinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü hasta görmek umutlarının kırılacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü hasta yatarken görmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölüleri hasta görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün hasta olduğunu görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü kişinin hasta olduğunu görmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine inanılır.

Rüyada ölüyü hasta olarak görmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments