Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ölüye yemek vermek

Rüyada bir ölüye yemek vermek

Rüyada bir ölüye yemek vermek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir ölüye yemek vermek gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada ölüden ekmek yemek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, umduklarını bulamayacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birisine yemek vermek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü kedi eti yemek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, hayatının afiyette geçeceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birinden yemek almak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada ölü eti yemek bazı iş birlikleri yapacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına yorulur.

Rüyada ölü birini yemek yerken görmek duymadığı sözleri duyacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüye yemek yedirmek çok uğraş vereceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına yorulur.

Rüyada ölü birinin elinden yemek yemek borçluysa borcunu ödeyeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, günlerini hastanede geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments