Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinden yemek almak

Rüyada ölü birinden yemek almak

Rüyada ölü birinden yemek almak hasret ve özlem gidereceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, ömür boyu başarılı olacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birinden yemek almak gördüyseniz:

  • Olumsuzluğu üzerinizden atıp, size keyif ya da ilham veren kişilerle bir araya gelmelisiniz.

Rüyada ölü köpek yemek rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, özlemlerini bitireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalettir.

Rüyada ölülere yemek vermek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına delalettir.

Rüyada ölülere yemek yapmak yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine inanılır.

Rüyada ölüden yumruk yemek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birine yemek vermek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına işaret eder.

Rüyada ölünün elinden bal yemek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ölü birinin elinden yemek yemek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine yorulur.

Rüyada ölü yılan yemek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments