Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birisine yemek vermek

Rüyada ölü birisine yemek vermek

Rüyada ölü birisine yemek vermek huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birisine yemek vermek gördüyseniz:

  • Verilmiş sözlerin ya da yapılan anlaşmaların bazılarının artık bir değeri kalmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada ölüden sopa yemek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada ölü helvası yemek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına işarettir.

Rüyada ölünün arkasından yemek vermek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada ölüyle et yemek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün helvasını yemek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ölüden elma alıp yemek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, düzeninin bozulacağına, zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada insan ölüsü yemek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü insana yemek vermek içinin de rahat edeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments