Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin elinden yemek yemek

Rüyada ölü birinin elinden yemek yemek

Rüyada ölü birinin elinden yemek yemek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına delalettir.

Rüyada ölü birinin elinden yemek yemek gördüyseniz:

  • Çok fazla denenmemiş şeyler denemeniz durumunda, hayatınızı değiştirebilecek şeyler söz konusu olabilir.

Rüyada ölünün elinden tatlı yemek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, isteklerinize kavuşacağınıza, onu dinleyeceğine delalettir.

Rüyada ölünün elinden yemek yemek hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün elinden birşey yemek sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin elinden yemek yemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin elinden birşey yemek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına inanılır.

Rüyada ölünün elinden ekmek yemek yeni iş kollarına girileceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün elinden bal yemek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü elinden yemek yemek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments