Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ölünün konuştuğunu görmek

Rüyada bir ölünün konuştuğunu görmek

Rüyada bir ölünün konuştuğunu görmek şansızlığın kırılacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, alınganlıkların hasıl olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir ölünün konuştuğunu gördüyseniz:

  • Çabuk karar verebilir, kararlarınızı çabuk yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada ölü birinin konuştuğunu görmek büyük çaba sarfedeceğine, patron koltuğunda oturacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına inanılır.

Rüyada ölünün konuşmaması görmek hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyle telefonda konuştuğunu görmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölülerin konuştuğunu görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, başarı elde edeceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü bebeğin konuştuğunu görmek kazancının çok daha fazla olacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölülerle konuştuğunu görmek dertleri biteceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine delalettir.

Rüyada ölünün konuşması görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, gerginliğin biteceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüp mezara konulduğunu görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments