Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün konuşmaması görmek

Rüyada ölünün konuşmaması görmek

Rüyada ölünün konuşmaması görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün konuşmaması gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada ölüyle konuştuğunu görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalettir.

Rüyada ölüyle telefonda konuştuğunu görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine delalettir.

Rüyada ölü birinin konuştuğunu görmek ayrılanların kavuşacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölülerle konuştuğunu görmek donatacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün konuştuğunu görmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, belalı insanlara denk geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüp mezara konulduğunu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, güzel bir yola çıkılacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına alamet eder.

Rüyada ölülerin konuştuğunu görmek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada ölünün konuşması görmek en gösterişli arabalara bineceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments