Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölülerin konuştuğunu görmek

Rüyada ölülerin konuştuğunu görmek

Rüyada ölülerin konuştuğunu görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, kendisiyle de gururlanacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada ölülerin konuştuğunu gördüyseniz:

  • Meydana gelmek üzere olan değişiklikler sizi heyecanlandırabilir.

Rüyada ölünün konuşmasını görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine delalet eder.

Rüyada bir ölünün konuştuğunu görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada ölüp mezara konulduğunu görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işarettir.

Rüyada ölünün konuştuğunu görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına inanılır.

Rüyada ölünün konuşmaması görmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada ölüyle konuştuğunu görmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü biriyle konuştuğunu görmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölülerle konuştuğunu görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments