Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada defne görmek

Rüyada defne görmek

Rüyada defne görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, kötüyse düzeleceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına alamet eder.

Rüyada defne gördüyseniz:

  • Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Rüyada defne yaprağı görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada defne görmek başına uğursuzluklar geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, haneye bereket geleceğine delalettir.

Rüyada defne ağacı görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada defne sabunu görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments