Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir memlekete gitmek

Rüyada bir memlekete gitmek

Rüyada bir memlekete gitmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına yorulur.

Rüyada bir memlekete gitmek gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz dostlarınızdan yardım istemekten çekinmeyin.

Rüyada sevgiliyle memlekete gitmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine delalet eder.

Rüyada başka memlekete gitmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin memleketine gitmek pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, yokluk içine gireceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına yorulur.

Rüyada yabancı memlekete gitmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bir memlekete gitmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada memleketine gitmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada uzak memlekete gitmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına inanılır.

Rüyada kendi memleketine gitmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments