Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memleketine gitmek

Rüyada memleketine gitmek

Rüyada memleketine gitmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada memleketine gitmek gördüyseniz:

  • Akraba, kuzen, eski tanıdık veya kardeşlerinizin ziyareti söz konusu olabilir.

Rüyada başka memlekete gitmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle memlekete gitmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine delalet eder.

Rüyada uzak memlekete gitmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada memleketine gitmek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir memlekete gitmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada başka bir memlekete gitmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı memlekete gitmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, planlarının işe yarayacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla memlekete gitmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, ekmeğinin artacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments