Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabadan şeker almak

Rüyada akrabadan şeker almak

Rüyada akrabadan şeker almak çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına inanılır.

Rüyada akrabadan şeker almak gördüyseniz:

  • İlişkilerin devam edebilmesi uzlaşma yönünde göstereceğiniz çabaya bağlı olabilir.

Rüyada akrabadan şeker almak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeker dağıtmak sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şekerli yoğurt görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akide şekeri almak iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine inanılır.

Rüyada elma şekeri yapmak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine yorulur.

Rüyada fındıklı şeker görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, insanlara olan güvenin artacağına delalettir.

Rüyada birinin bana şeker verdiğini görmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, çok sevineceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeker almak yemek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments