Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akide şekeri almak

Rüyada akide şekeri almak

Rüyada akide şekeri almak mutlu bir beraberlik yaşayacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye yorulmaktadır.

Rüyada akide şekeri almak gördüyseniz:

  • Öte yandan birtakım nedenlerle evinizi değiştirebilir veya evinizde değişiklikleryapabilirsiniz.

Rüyada beyaz akide şekeri görmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada akide şekeri görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil akide şekeri görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına delalettir.

Rüyada akide şekeri almak kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine rivayet eder.

Rüyada akide şekeri dağıtmak sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı akide şekeri görmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, hayatının alt üst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayram şekeri görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine delalettir.

Rüyada bayramda şeker topladığını görmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments