Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kuşa su vermek

Rüyada bir kuşa su vermek

Rüyada bir kuşa su vermek rızkın günden güne genişleyeceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, yeni bir çevre edinileceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine işarettir.

Rüyada bir kuşa su vermek gördüyseniz:

  • Eski arkadaş, amaç veya hobilerinizi hatırlayabilir, ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada hasta kuşa su vermek hayırlı işlere girişileceğine, şansının açılacağına, dedikoduya işaret eder.

Rüyada siyah kuşa su vermek yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yavru kuşa su vermek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kuşa su içirmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada bir kuşa su vermek kişinin muradına ereceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kazancının günden güne arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada su kuşu görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına yorulur.

Rüyada kuşlara su vermek stresli bir ortama gireceğine, insanların afiyet bulacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşuna su vermek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, malının ve kazancının tam olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments