Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru kuşa su vermek

Rüyada yavru kuşa su vermek

Rüyada yavru kuşa su vermek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, hastalıkların uzak duracağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru kuşa su vermek gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan kaçınmalısınız.

Rüyada yavru kuşa su vermek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu yavruları görmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşu ve yavrusu görmek hanesine bolluk geleceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşu ve yavrusunu görmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuş yavruları görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşu yavrusu görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada yavru kuşları beslemek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru deve kuşu görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments