Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kova yumurta görmek

Rüyada bir kova yumurta görmek

Rüyada bir kova yumurta görmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, elinin darlık içinde kalacağına yorulur.

Rüyada bir kova yumurta gördüyseniz:

  • Vereceğiniz tepkiler ya da cevaplarla karşınızdaki kişileri şaşırtabilirsiniz.

Rüyada bir kova yumurta görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kovayla su doldurmak gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, bunun da rüya sahibine sorun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada böcek tarafından kovalanmak dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kova süt görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada çingene tarafından kovalanmak işinde aranan biri haline geleceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada timsah tarafından kovalandığını görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, duygularının karşılık göreceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bir deli tarafından kovalanmak nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına alamet eder.

Rüyada kovayla süt taşımak kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments