Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızla tanışmak

Rüyada bir kızla tanışmak

Rüyada bir kızla tanışmak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, düzeninin sarsılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Rüyada bir kızla tanışmak gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçenleri açıkça dile getirmek isteyebileceğiniz zamanlardasınız.

Rüyada genç bir kızla tanışmak ilerleyeceğine, kalkınacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına işarettir.

Rüyada yabancı kızla tanışmak rahatın ve konforun yerine geleceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kızla tanışmak kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kızla tanışmak büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir kızla tanışmak uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığın kızla tanışmak hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kızla tanışmak başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada güzel bir kızla tanışmak kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments