Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızın uyuduğunu görmek

Rüyada bir kızın uyuduğunu görmek

Rüyada bir kızın uyuduğunu görmek imkânların çok daha iyi olacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada bir kızın uyuduğunu gördüyseniz:

  • Tam anlamıyla bilgi sahibi olmadan tartışmalı ortamlara girmek imajınıza zarar verebilir.

Rüyada bir kızın uyuduğunu görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kızla uyumak kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızla uyumak eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına tabir olunur.

Rüyada kızla uyumak yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına alamet eder.

Rüyada kızının uyuduğunu görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine rivayet eder.

Rüyada dışarıda uyumak kederden ve stresten kurtulacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işarettir.

Rüyada erkekle uyumak melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, çektiği zorlukların biteceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına rivayet eder.

Rüyada patronla uyumak sağlığının da yerine geleceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments