Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızla uyumak

Rüyada sevdiğin kızla uyumak

Rüyada sevdiğin kızla uyumak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, büyük kazanç sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızla uyumak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz kararlarda arkadaşlarınızın etkisi büyük olabilir.

Rüyada sevdiğin kızla uyumak insanlar tarafından tanınacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının uyuduğunu görmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kızla uyumak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızla uyumak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada bir kızın uyuduğunu görmek ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğine sarılıp uyuduğunu görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği insanın uyuduğunu görmek işlerinde kara geçeceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, duygularının karşılıklı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle uyumak elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments