Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızla uyumak

Rüyada kızla uyumak

Rüyada kızla uyumak ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızla uyumak gördüyseniz:

  • Başak erkeğiyseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada bir kızın uyuduğunu görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işarettir.

Rüyada kızının uyuduğunu görmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kızla uyumak hedeflere ulaşılacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızla uyumak subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına yorulur.

Rüyada bir kızla uyumak rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, dara düşeceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birisiyle uyuduğunu görmek tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinle sarılarak uyumak layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına, çok büyük miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada komşunun evinde uyumak maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments