Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekle uyumak

Rüyada erkekle uyumak

Rüyada erkekle uyumak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine inanılır.

Rüyada erkekle uyumak gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri veya şikayetlerinizi dile getirirken dikkatli cümleler kurmalı veya iyi niyetli tavsiyelerde bulunurken yanlış anlaşılma riskine dikkat etmişsiniz.

Rüyada bir erkekle uyumak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına delalettir.

Rüyada bir erkekle uyuduğunu görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yabancı erkekle uyumak bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe sarılıp uyumak böylelikle yüzünün güleceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe sarılarak uyumak bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkekle yan yana uyumak o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada erkek bebeğin uyuduğunu görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına işarettir.

Rüyada yatakta erkekle uyumak teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments