Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin peşinden koşmak

Rüyada köpeğin peşinden koşmak

Rüyada köpeğin peşinden koşmak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada köpeğin peşinden koşmak gördüyseniz:

  • Herkes inanç, felsefe veya düşüncelerini karşı tarafa kabul ettirme çabasında olabilir.

Rüyada köpeğin peşinden koşmak iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada birinin peşinden koşmak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada araba peşinden koşmak karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine delalettir.

Rüyada ölünün peşinden koşmak kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, maddi durumunun düzeleceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine delalettir.

Rüyada otobüs peşinden koşmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine rivayet eder.

Rüyada birinin peşinde koşmak dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına işarettir.

Rüyada topun peşinden koşmak yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz atın peşinden koşmak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments