Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun peşinden koşmak

Rüyada çocuğun peşinden koşmak

Rüyada çocuğun peşinden koşmak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun peşinden koşmak gördüyseniz:

  • Kafanızda çok fazla fikir olabilir.

Rüyada çocuğunun peşinden koşmak şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işarettir.

Rüyada çocuğun peşinden koşmak içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin peşinde koşmak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgili peşinden koşmak kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz atın peşinden koşmak şansın yaver gideceğine, daha fazla kazanç getireceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada otobüs peşinden koşmak canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, şansın önünün kesileceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada atın peşinden koşmak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine delalet eder.

Rüyada bir kızın peşinden koşmak durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, ruhen rahatlığa erileceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments