Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızın asker olduğunu görmek

Rüyada bir kızın asker olduğunu görmek

Rüyada bir kızın asker olduğunu görmek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, bolluğun ve verimin de artacağına delalet eder.

Rüyada bir kızın asker olduğunu gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştirmeye çalışarak zaman kaybetmemeye dikkat edin.

Rüyada bir kızın asker olduğunu görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızı askere göndermek içini açmaya karar vereceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, iyi geçiminin biteceğine işaret eder.

Rüyada kızı askere giderken görmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, işe ve aşa kavuşacağına inanılır.

Rüyada bir kızın askere gittiğini görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kızın asker olduğunu görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızını askere göndermek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kızının askere gittiğini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kızın askere gitmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, isteklerinize kavuşacağınıza, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments