Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akraba resmi görmek

Rüyada akraba resmi görmek

Rüyada akraba resmi görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, şansın çalışmaya başlayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalettir.

Rüyada akraba resmi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza veya evinize daha fazla zaman ayırmanız ilerlemenizi hızlandırabilir.

Rüyada akraba resmi görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, zor zamanların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada akrabanın resmini görmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına tabir olunur.

Rüyada kendi yüzünün resmini görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine işaret eder.

Rüyada çiçek resmi çizmek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine yorulur.

Rüyada insan resmi görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada dağ resmi görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine alamet eder.

Rüyada domuz resmi görmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, masa başı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada ölünün resmini görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, en küçük sorunda parlayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments