Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızmak üzülmek

Rüyada kızmak üzülmek

Rüyada kızmak üzülmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızmak üzülmek gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan veya ne yapacağını önceden kestiremediğiniz kişilere dikkat edin.

Rüyada kızmak üzülmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada üzülmek kızmak daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalettir.

Rüyada bir şeye üzülmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, maddi zararını karşılayacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kendine üzülmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine inanılır.

Rüyada kırılmak üzülmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliye üzülmek sıkıntı yaşanacağına, şansın yaver gideceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kolunun üzüldüğünü görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzülmek ve ağlamak dualarından hayır görmeyeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments