Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızdan kaçmak

Rüyada kızdan kaçmak

Rüyada kızdan kaçmak iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, en yukarılara çıkacağına inanılır.

Rüyada kızdan kaçmak gördüyseniz:

  • Başkalarının tavır veya davranışları nedeniyle enerjiniz düşebilir ya da sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Rüyada kızdan kaçmak sıkıntıya düşeceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kızdan kaçmak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birine kızmak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, sorunların biteceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine rivayet eder.

Rüyada bir kızdan mektup almak işlerinin sarpa saracağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisine kızmak bağırmak bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölünün kızdığını görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına yorulur.

Rüyada kızmak küsmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, bereketin eksileceğine işarettir.

Rüyada bir kişiye kızmak uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, ünleneceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments